Voorjaarsassortiment staat weer klaar in de coulissen

Voor de vaste bezoeker van de Winter Fair, die afgelopen twee dagen werd gehouden in Aalsmeer, waren er weinig verrassingen. In de tuinplanten is men uiteraard al weer bezig met het voorjaar, hoewel er eerst nog een winter overbrugd moet worden (en het wat dat betreft altijd maar weer de vraag is wat het weer gaat doen).


Van linksboven mee met de klok: Erik van der Voort, Amigra Grasses, met de Compacta Blue ("een ijzersterk soort"); Corstiaan Stolk van Stolk G4M Plants en Jeffrey van den Berghen en Mike Rijnsburger van Stolk Brothers; Frans van der Linden van Cactuskwekerij Van der Linden bv; en Gerard Voois en Daniël Eggebeen van Kwekerij de Rijke 

Tegelijkertijd is het beursje, specifiek voor het segment tuinplanten, een van dé gelegenheden te laten zien hoe de vlag erbij hangt. "We zijn er nog, we hebben nieuwe nummers in het assortiment, de hardlopers van afgelopen jaren zijn er nog, wanneer het van seizoen van start gaat hebben wij alles weer beschikbaar."

Vanuit de handel is het dan ook zaak even poolshoogte te nemen. Zowel qua bezoeker als aantal deelnemers deed de opkomst niet onder voor andere jaren. Ook wij deden weer een rondje en maakten een fotoreportage.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven