"Het is ons doel om met biologische producten duurzame oplossingen te bieden"

Het Turkse bedrijf Global Agrolian wil met haar natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen de Nederlandse markt op. De producten zijn voornamelijk gebaseerd op kruiden- en plantenextracten en essentiële oliën.

"We hebben een verscheidenheid aan volledig afvalvrije producten die bijdragen aan biologische duurzaamheid en tegelijkertijd de beste bescherming bieden aan uw product. Het laat geen residu achter en is milieuvriendelijk. Onze producten kunnen worden gebruikt in alle facetten van traditionele en grondloze tuinbouw," zegt export- en marketingmanager Hande Gökbakan.

Het bedrijf levert hun producten al vele jaren in Turkije en ziet de vraag toenemen. Nu zijn ze klaar om hun product te exporteren. "Ons doel in Europa is Nederland," zegt Gökbakans. "We hebben bepaalde gewasbeschermingsmiddelen voor de snijbloementeelt en die willen we graag naar een land brengen met een hoge snijbloemenopbrengst en waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat, zoals Nederland."

Om hun markt in Nederland en Europa uit te breiden zijn ze nu ook op zoek naar een distributeur.

"Het gebruiken van onze producten, biedt telers een maximaal rendement, bescherming en efficiëntie tegen een lage prijs. Het doel is om bij te dragen aan de duurzaamheid van de tuinbouw door gebruik te maken van levende en natuurvriendelijke producten die de teler ondersteunen. Kortom, de teler teelt gewoon en laat de bescherming van het product aan ons over."

Voor meer informatie:
Hande Gökbakan
Global Agrolian
info@globalagrolian.com 
www.globalagrolian.com


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven