Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

40 extra gratis energiescans voor bedrijven in Westland

De stijgende energiekosten kunnen flinke gevolgen hebben voor ondernemers. Om te kijken of de kosten lager kunnen, biedt een energiescan uitkomst. Vastgoedeigenaren of huurders van bedrijfspanden in Westland konden al een gratis scan aanvragen, maar vanwege groot succes zijn nu 40 extra gratis scans beschikbaar.

Online aanmelden
Het aanmelden voor een scan verloopt online via energiekeregio.nl/westland/. Na het indienen van de aanvraag wordt contact opgenomen om een afspraak te maken.

Drie soorten scans
Geïnteresseerden kunnen kiezen uit drie verschillende scans: een Energiebespaarscan (startadvies Energiebesparing en Labelverbetering), een Korte Termijn Bespaarscan of een Maatwerkadvies Zonnepanelen.

Over deze samenwerking
In samenwerking met Energieke Regio, MKB Westland, Rabobank Westland, VNO-NCW Westland-Delfland en gemeente Westland worden de scans beschikbaar gesteld. De kosten van deze 40 scans worden volledig betaald door gemeente Westland.

Bron: Gemeente Westland

Publicatiedatum: