Decorum verwelkomt nieuw lid Janity Flowers

Janity Flowers uit Bruchem zal in 2023 aansluiten bij Telersvereniging Decorum. Met de diverse soorten troschrysanten zal de kwekerij een welkome aanvulling zijn op het kwalitatieve en ruime assortiment troschrysanten die al onder Decorum beschikbaar zijn.

Janity Flowers kweekt sinds 1986 jaarrond chrysanten en is op vele vlakken een vooruitstrevend bedrijf. Duurzaamheid en voorop lopen met nieuwe technieken, zoals LED en vochtbeheersing, is dan ook belangrijk voor Janity Flowers. Per jaar produceert het bedrijf 13,5 miljoen troschrysanten van 1 specifiek ras om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Eigenaar Jarno van Wijk heeft in 2019 Janity Flowers van zijn ouders overgenomen. Jarno: “Wij zijn verheugd om lid te worden van Decorum en we zijn trots om binnenkort het Decorum label te mogen voeren. We hopen beter bereikbaar te zijn met Decorum voor onder andere de groothandelsmarkt en bloemisten. Ook kijken we uit naar de samenwerking met de andere Decorum kwekers.'' Jarno is via info@janityflowers.nl bereikbaar voor vragen over het toekomstige Decorum aanbod.

Janity Flowers is na Van Dijk Flowers en Van Wordragen Flowers de derde troschrysantenkweker die onder Decorum levert.

Voor meer informatie:
Janity Flowers
Viaductweg 10
5314 LK Bruchem 
31(0)418-680731
info@janityflowers.nl 
www.janityflowers.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven