Bas van den Ende Recycling (BVDER) neemt Plastic Recycling Company (PRC) over

Bas van den Ende Recycling (BVDER) uit Hoek van Holland heeft Plastic Recycling Company (PRC) uit Schijndel overgenomen. Hiermee is BVDER 100% eigenaar van PRC geworden. De overname van PRC is in lijn met de groeistrategie van BVDER, een toonaangevende speler in het recyclen van (harde) kunststoffen. Door deze overname kunnen de operationele activiteiten effici├źnter ingericht en uitgebreid worden. Daarnaast zet BVDER een goede stap richting landelijke dekking.

Bas van den Ende (links) en Dennis Jorissen

Dennis Jorissen, voormalig eigenaar van PRC, zal toetreden tot de directie van BVDER. De naam van het bedrijf zal worden gewijzigd in Bas van den Ende Recycling locatie Schijndel. Het aantal m2 van de locatie Schijndel zal na overname worden vergroot van 8.000 naar 27.000 m2. Voor de medewerkers van PRC verandert er verder niets.

BVDER Schijndel is actief in het recyclen van harde kunststoffen. Vanuit de visie People, Planet en Profit werken zij aan een circulaire toekomst. Naast de kunststofverwerkingstak voor tuinmeubelen, pp kratten en bumpers heeft BVDER Schijndel ook een handelstak.

BVDER Hoek van Holland is een verwerkersbedrijf dat beschikt over de nieuwste machines en technieken, om steeds meer grondstoffen goed te scheiden en om te zetten in hoogwaardig maalgoed. BVDER investeert voortdurend in vakkundig, enthousiast personeel en in productielijnen. Recent is een lijn gestart voor het recyclen van Big Bags.

Door de overname zal het team groeien naar 65 werknemers waarmee men in 2023 maar liefst 90.000 ton product zal kunnen gaan verwerken.

Partijen zijn gedurende het proces bijgestaan door Yeald.

Voor meer informatie:
BVDER
Nieuw Oranjekanaal 75
Hoek van Holland
T: +31 174 242 083
info@bvder.nl
www.bvder.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven