Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anton Paardekooper, bekend van de bubbelkassen, is overleden

Anton Paardekooper is op 27 december overleden. Hij was de CEO en oprichter van BBLS Energy Saving Greenhouses. De startup timmert aan de weg en neemt dit jaar een speciale kas, met schuim in de wanden voor extra isolatie, in gebruik in Monster. 

Anton kwam in 2012 werken bij BBBLS en werd in 2014 CEO. Menko de Roos, lid van de adviesraad, is aangesteld als interim CEO totdat een nieuwe CEO gevonden is. 

In een bedrijfsstatement schrijft het bedrijf: "Al meer dan 9 jaar zijn zijn kennis, doorzettingsvermogen en warme persoonlijkheid essentieel voor het succes van BBBLS. Als ingenieur in hart en nieren bleef Anton met veel plezier werken aan de verdere ontwikkeling en verbetering van onze kastechnologie. En we vonden het geweldig om met hem samen te werken, omdat hij ons allemaal dagelijks kon motiveren en inspireren.

Met het overlijden van Anton komt nu onze tijd om de realiteit te accepteren en te rouwen om het verlies van onze dierbare vriend, mentor en CEO. Als bedrijf willen we met uw steun heel graag de nalatenschap van Anton voortzetten."

Voor meer informatie:
BBBLS Energy Saving Greenhouses
Saturnusstraat 14
2516 AH Den Haag
info@bbbls.net 
www.bbbls.net 

Publicatiedatum: