Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koeltransport Aalsmeer wordt onderdeel van Wolter Koops

Per 1 januari 2023 heeft Wolter Koops Koeltransport Aalsmeer overgenomen. Beide ondernemingen zijn actief in het internationaal geconditioneerd transport. Koeltransport Aalsmeer zal binnen Wolter Koops, onder leiding van de huidige directie en het huidige management, als zelfstandige onderneming blijven opereren. De overname heeft geen gevolgen voor personeel, klanten of leveranciers.

Koeltransport Aalsmeer is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van bloemen en planten, vanuit vestigingen in Aalsmeer en Bemmel belevert zij met name de internationale retail. Daarnaast vormen de activiteiten en de hoge kwaliteit van dienstverlening van Koeltransport Aalsmeer een versterking in het internationale distributienetwerk van Wolter Koops.

Met deze overname speelt Wolter Koops in op de verdere professionalisering en schaalvergroting in de huidige transportmarkt. De leverbetrouwbaarheid en kwaliteit blijft ook in de toekomst voor haar klanten gewaarborgd.

Voor meer informatie:
Rob Riezebos
Wolter Koops Logistics
Fabricageweg 20
3899 AV Zeewolde
www.wolterkoops.com 

Publicatiedatum: