3PointBox ontwikkelt oplossing voor onbemande verkooppunten

De onlangs ontwikkelde 3PointBox is een verplaatsbare totaaloplossing voor onbemande verkooppunten. Uitgevoerd met verkoopautomaten is de modulaire unit bijvoorbeeld een boerderij-winkel aan de weg of een 24-uurs winkel op de carpoolplaats. Hiermee vult het bedrijf uit Zeeland een behoefte in van een sterk groeiend aantal consumenten: lokaal kopen, direct van de boer of teler, zo meldt het bedrijf.

Verkopen zonder personeel
Met de 3PointBox kunnen telers en agrariërs een eigen verkooppunt starten, terwijl er geen extra personeel voor nodig is, ook telers met een bedrijf ver weg van verkeersroutes. "Zij zetten hun 3PointBox met verkoopautomaten gewoon op een plek waar wél veel aanloop is. De voorraadstatus houden ze simpelweg bij met de geïnstalleerde onlineverbinding."

Makkelijk te verplaatsen
Dankzij zijn gestandaardiseerde werktuigdriehoek en aanhaakogen op het dak staat de 3PointBox, volgens het bedrijf, zo op zijn plaats. "Dat kan simpelweg met een tractor, heftruck, verreiker of kraanwagen. Door zijn beperkte afmetingen van ca. 2,5 x 2,5 x 2,5m en het leeggewicht van nog geen 830 kilo mag de 3PointBox over de openbare weg vervoerd worden. En omdat er geen wielen onder zitten gelden de speciale regels voor voertuigen niet. Het plaatsen op eigen grond mag zonder bouwvergunning. Voor het plaatsen op de openbare weg is het raadzaam om te informeren bij de plaatselijke gemeente."

Slimme verkoopautomaten in de 3PointBox
"De modulaire 3PointBox kan volledig naar wens worden opgebouwd, zoals de functie, indeling en uitstraling. Ook een uniek ontwerp op de buitenkant van de unit is in overleg met de designers van Nedarco mogelijk. Passend bij de toepassing is er keuze uit verschillende verkoopautomaten van Zuply, en met of zonder koeling. En omdat de 3PointBox opgebouwd is uit stevig en goed isolerend materiaal, is het zelfs in de zomer geen probleem om tot 4°C terug te koelen. Zo blijven producten heerlijk vers."

De oplossing wordt  getoond op de Mechanisatietentoonstelling Bollenstreek van 10 t/m 12 januari op standnummer 1C18 en de Biobeurs van 16 t/m 19 januari op standnummer 212.

Voor meer informatie:
3PointBox
+31 (0)85 4868318
info@3pointbox.nl 
www.3pointbox.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.