27 januari, Zwaagdijk

Dag van de Tulp bij Vertify

Vrijdag 27 januari 2023 is de Dag van de Tulp bij Vertify in Zwaagdijk. Het thema van deze editie is: Ondernemen mét energie. Omdat de Dag van de Tulp weer op de gebruikelijke manier kan plaatsvinden, kunnen er volop tulpen worden geshowd. Iedereen die onderneemt in de tulpen is van harte welkom.Niels Kreuk leidt de middag in goede banen. Traditiegetrouw start het programma met de jaarvergadering van de productgroep Tulp. Daarna is het woord aan de BKD. Spreker Toon van Tol (bekend van het boek ‘Bollenpellen voor managers’) is uitgenodigd om het plenaire gedeelte af te sluiten. Hij vertelt een wervend verhaal over hoe jij als ondernemer kunt meebewegen in de veranderende markt en maatschappij.

Workshops
Het tweede gedeelte van de middag is gereserveerd voor workshops. Er valt te kiezen uit:

  1. Efficiënt drogen door Productgroep Tulp
  2. Energieopslag in tijden van netcongestie door Thomas Dekker (Rabobank)
  3. Het scheuren van grasland (Vertify)
  4. Bollenrevolutie (WUR)
  5. Broeierij workshop (CNB).

Klik hier voor een toelichting op de inhoud van de workshops.

De middag begint om 13:00 uur met een inloop voor een gezellig kopje koffie of thee en eindigt om 17:00 uur met een buffet. Aanmelden is verplicht. Op het formulier kan je je voorkeuren aangeven.

De middag wordt georganiseerd in samenwerking met Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB), Rabobank, Wageningen University & Research, Vonk, Hobaho, CNB en Vertify.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven