Kalanchoë Rosalina van KP Holland via Greenex in Noord-Amerika

Veredelaar KP Holland introduceert per 1 januari 2023 samen met Greenex haar assortiment Rosalina Kalanchoë in Noord-Amerika. De genetica van de sterke bloeiende kamer- en terrasplant met breed kleurenspectrum staat in de startblokken om de Amerikaanse kwekers van topkwaliteit Kalanchoë te voorzien.

Uniform assortiment
De uniforme groei- en bloeispecificaties van de Rosalina Kalanchoë zorgen ervoor dat het assortiment goed verwerkt kan worden binnen sterk geautomatiseerde teeltsystemen. Kalanchoë Rosalina kenmerkt zich door volle bloemschermen, uniformiteit en compacte plantopbouw. Ook speelt KP Holland met de Rosalina genetica in op de wens naar minimaal remstofgebruik.

Samen sterk in Noord-Amerika
Dankzij de nieuwe samenwerking met Greenex is het KP Holland Kalanchoë Rosalina assortiment nu ook exclusief via Greenex beschikbaar voor Noord-Amerikaanse kwekers. Voor Spathiphyllum Cupido en Siam Curcuma genetica is KP Holland via ForemostCo al jaren aanwezig op de Noord-Amerikaanse markt.

Greenex is in Noord-Amerika een leverancier van jong plantmateriaal. Het bedrijf promoot de nieuwste innovaties van tuinbouwveredelaars en biedt end-to-end klantenservice aan hun klanten. Het bedrijf is wereldwijd vertegenwoordigd met vijf locaties verspreid over Noord-Amerika (Ontario, Canada en Florida, VS), Midden-Amerika (Dominicaanse Republiek) en Europa (Denemarken en Nederland).

Verkrijgbaar per 1 januari 2023
Het brede Kalanchoë Rosalina assortiment is per 1 januari 2023 beschikbaar voor kwekers in Noord-Amerika. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KP Holland breeding sales via breedingsales@kpholland.nl of bekijk het assortiment op www.kpholland.nl/breeding.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven