Kasonderhoud Twente stopt, HS Tuinbouw Service zet werkzaamheden voort

Na meer dan 30 jaar in de kassenbouw en tuinbouwtechniek is  Kasonderhoud Twente (ook wel bekend als Beekenkamp Construction Services) met haar dienstverlening gestopt. Eigenaar Jack Beekenkamp gaat per januari 2023 een nieuwe uitdaging aan. HS Tuinbouw Service zet de werkzaamheden van het bedrijf van Jack, in samenspraak met inmiddels oud-eigenaar, voort.

HS Tuinbouw Service draagt zorg voor alle dienstverlening omtrent kassen met een team van 50+ gecertificeerde medewerkers. 

Om klanten van voorheen Kasonderhoud Twente welkom te heten biedt HS Tuinbouw Service bedrijven een kosteloze inspectie van de kassen aanbieden. Tijdens deze inspectie zal één van de uitvoerders de kas nalopen aan de hand van een checklist van de verzekeringsmaatschappij. Zijn bevindingen verwerkt HS Tuinbouw Service vervolgens in een overzichtelijk rapport dat de teler ontvangt. Op die manier is de teler volledig op de hoogte van de staat en de kwetsbare plekken van de kassen. De teler kan dan een gericht onderhoudsplan opstellen. HS Tuinbouw Service biedt hiervoor haar diensten aan.

Voor meer informatie:
HS Tuinbouw Service B.V.
+31(0)174-501368
info@hstuinbouwservice.nl 
www.hstuinbouwservice.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven