Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leo Groenewegen treedt terug bij Gentily

Per 1 januari 2023 treedt Leo Groenewegen terug als mededirecteur van Gentily. Marc van Steekelenburg en Mike Groenewegen nemen officieel de dagelijkse leiding over van Leo Groenewegen aan de locatie Groeneweg in ‘s-Gravenzande. Daarnaast zullen zij de locaties aan de Heenweg en de Bovendijk blijven leiden.

V.l.n.r. Marc Van Steekelenburg, Leo Groenewegen en Mike Groenewegen

Deze overname is het resultaat van de jarenlange samenwerking en komt daarmee niet als een verrassing. Ruim 33 jaar stond vader Leo Groenewegen, tot 2019 samen met broer Ad Groenewegen, aan het roer van de leliekwekerij waar Mike Groenewegen in 2006 is toegetreden. In 2013 is Mike Groenewegen met Marc Van Steekelenburg de samenwerking aangegaan waarmee zij de grondleggers zijn van het huidige Gentily.

Sindsdien is er een nauwe samenwerking ontstaan, waarbij Gentily als merknaam wordt gevoerd. De lelies van de locatie Groeneweg behoren al tot het huidige assortiment van Gentily. In deze kas van ruim 2 hectare worden LA's geteeld met een ruim jaarrond aanbod.   

Op de achtergrond blijft Leo voorlopig nog nauw betrokken bij de kwekerij.

Voor meer informatie:
Gentily
Oudedijk 1
2676 NC Maasdijk
Tel.: +31 (0)174 512 925
info@gentily.nl
www.gentily.nl

Publicatiedatum: