Vreugdenhil Bulbs & Plants doneert deel van opbrengst African Breeze

Kweker Vreugdenhil Bulbs & Plants heeft opnieuw een bedrag gedoneerd aan het Zambian Carnivore Project. Het bedrag van €9.892,- komt voort uit een deel van de verkoopopbrengst van African Breeze. African Breeze is een merk van de kweker waar acht verschillende potplanten onder verkrijgbaar zijn. Deze bijzondere selectie potplanten hebben gemeen dat ze oorspronkelijk afkomstig zijn van het Afrikaanse continent. Deze donatie is alweer de vierde op rij dat de kweker doneert aan het project in Zambia.

Bescherming wilde dieren
De kweker maakt een bewuste keuze om juist een project als deze te steunen. “Naast onze sterke verbinding met het continent als bedrijf (samenwerking Afrikaanse bollenkwekers), zien we ook de noodzaak om iets terug te doen voor de natuur. Afgelopen jaar zijn we direct in contact gekomen met het ZCP en worden we op de hoogte gebracht van hun resultaten. Zo volgden ze afgelopen jaar 336 leeuwen in 58 groepen, voerden ze 7.500 controles uit op vallen en hebben ze 1.025 veehouders getraind in het verminderen van carnivoorconflicten. De manier waarop natuurbescherming wordt beetgepakt d.m.v. onderzoek, bewustwording en scholing is erg effectief", aldus Jochem Vreugdenhil “Het beschermen van de grote carnivoren en hun ecosystemen is van groot belang en we zijn trots dat wij daar iets in kunnen bijdragen,” vult Marjolijn Vreugdenhil aan.

Voor meer informatie:
Zambian Carnivore Project
www.zambiacarnivores.org


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.