Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Je maakt elke keer weer iets nieuws wat beter werkt"

Dirk-Jan van der Kooij en Otto van der Kooij zijn broers. Beiden werken ze aan Royal Lemkes’ eigen softwaresysteem Green Sales (Next). Ze vertellen over hun werk op de IT-afdeling bij het bedrijf en blikken onder meer terug op de begintijd. Dirk-Jan werkt al 28 jaar en Otto 21 jaar bij Royal Lemkes. 

“Eind jaren 90 waren wij heel vooruitstrevend. Die voorsprong op technisch gebied zijn we door de snelheid van de ontwikkelingen in de ICT kwijtgeraakt. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk met techniek, waardoor het heel lastig is om voorop te blijven lopen met zo’n klein team. De afgelopen 20 jaar hebben we voornamelijk in een team met drie gewerkt aan Green Sales. In 2015 is het idee ontstaan om te bouwen aan een nieuw softwarepakket, Green Sales Next, waardoor het team is uitgebreid. GSNext wordt veel toegankelijker en gebruiksvriendelijker.” 

Lees hier het hele verhaal. 

Publicatiedatum: