Bedrijfsopvolging uit onverwachte hoek voor bloemist

Per 1 september 2022 neemt Simone Rooyakkers Clemens Bloem in Bladel over. Het familiebedrijf behoudt de vertrouwde naam. De Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW) gaat in op het verhaal over bedrijfsopvolging uit onverwachte hoek. Simone is namelijk niet bekend in de bloemen, maar wel 'onderneemster in hart en nieren'. 

"Ik kwam Petra (huidige eigenaresse) tegen bij een gezamenlijke vriend en ze vertelde me dat ze om medische reden moest stoppen met haar bedrijf. Ontzettend vervelend natuurlijk. Maar het zaadje was gepland en mijn interesse was gewekt. Ik hou van de vrijheid en de uitdaging die het ondernemen met zich meebrengt en in deze branche kan ik echt mijn creativiteit, enthousiasme en gedrevenheid laten zien. Het voelt voor mij als van mijn hobby mijn werk maken. Vanaf 1 juli ben ik al werkzaam in de winkel om zo samen met het team deze zaak op een succesvolle manier voort te gaan zetten. Petra ondersteunt me daar waar nodig is en na het bezoek van Martha Gaasbeek van de VBW heb ik van twee kanten back-up.”

Simone heeft daarnaast ook meteen de kans aangegrepen om de VBW-training ‘Mijn Tent wordt Top’ te gaan volgen in Venlo.

Bron: VBW


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.