Showpot en potcover in voorjaarstijl op Plantarium-Groen-Direkt

Op 24 en 25 augustus is Addenda te vinden op ‘The Green Retail Fair’ in Hazerswoude-Dorp. Op deze beurs vind je een compleet aanbod tuinplanten uit Boskoop, Nederland en Europa samengebracht, speciaal voor de retail. Addenda presenteert tijdens deze beurs haar brede assortiment Campanula, Hebe en Maori. Er zijn ook nieuwe concepten van Addenda te zien. 

Addenda Campanula potcover
Nieuw is bijvoorbeeld de Addenda potcover: een cover opgemaakt in een vrolijke voorjaarsstijl met vlinders en bijen. "Door de aantrekkelijke cover heb je direct een cadeau in handen en kan er worden ingespeeld op diverse momenten in het seizoen", zegt Charlotte van Lobenstein, van de afdeling marketing- en communicatie.

De potcover voor Campanula is dit jaar geïntroduceerd en reeds verkrijgbaar in potmaat 10,5 en 14 cm, maar ook voor andere potmaten van Campanula zijn er mogelijkheden aankomend seizoen 2023. Vraag tijdens de beurs naar de mogelijkheden.

Spot de Addenda Showpot
Addenda neemt ook de Addenda Showpot, geheel in voorjaarsstijl met bijen en vlinders, mee naar de beurs. De pot is geschikt voor  Campanula en Hebe. Door een opgemaakte Showpot als voorbeeld te presenteren op het schap, wil Addenda consumenten inspiratie bieden. De Showpot van 50 cm is te bewonderen tijdens de beurs.

Hebe contentpakket
Dit seizoen introduceert Addenda een Hebe contentpakket. Dit contentpakket opgesteld door het marketingteam biedt ondersteuning aan zakelijke klanten bij het maken van content ter promotie van de Hebe Addenda. Het bevat leuke posts, tips en sfeerfotografie om consumenten online te inspireren. De Hebe content kunnen de klanten op diverse kanalen inzetten zoals op hun website, webshop en social media kanalen. Het contentpakket is nu te downloaden via de Addenda Media Library. De Addenda Media Library wordt tijdens de beurs gepresenteerd op een scherm.

Maori-seizoen 
Na de zomer luidt Addenda het Maori-seizoen in en hiervoor heeft Addenda diverse kwantum kortingsacties samengesteld. Tijdens de beurs worden de aanbiedingen bekend gemaakt aan het publiek en via de mailings van Addenda.

Addenda is op de beurs te vinden in stand 502. 

Vindt Addenda® in stand 502 op 24 en 25 augustus. De beurs is open van 7-17 op beide dagen. Het beursadres is: International Trade Centre, Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp. Meer informatie over de beurs is hier te vinden. 

Voor meer informatie:
Addenda
marketing@addenda.info
www.addenda.info 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven