Tony van Egmond benoemd tot Sales Manager Horticulture bij de Ushio Europe Group

Ushio, voorheen bekend als BLV binnen de tuinbouwsector, heeft met Tony van Egmond een nieuwe sales manager binnen het tuinbouwteam aangesteld.

"Met Tony hebben we een ervaren en zeer klantgerichte sales manager met ruime ervaring in zowel inkoop als verkoop aan boord", aldus René Polak, Sales Director Horticulture bij Ushio.

Voordat Tony bij Ushio in dienst trad, was hij in verschillende functies verantwoordelijk voor de langetermijninkoop en verkoop van bloemen en planten in de retail. Hij heeft een uitgebreid netwerk ook buiten Nederland met name in regio's als het VK, Scandinavië en de Baltische staten.

"Met zijn technische achtergrond en enorme commerciële drive zijn wij ervan overtuigd dat Tony Ushio zal helpen haar klantenbestand succesvol uit te breiden", voegt René toe.

Ushio is een van de weinige hoogwaardige componentenfabrikanten voor de tuinbouwsector die zich concentreren op conventionele HPS- en MH-verlichting. Het bedrijf biedt lampen en voedingen aan die worden ontwikkeld in de eigen, volledig interne tuinbouw Research and Development (R&D) afdeling gevestigd in Steinhöring, Beieren, Duitsland, terwijl de productie uitsluitend plaatsvindt in Ushio's eigen fabriek in Ushio Polen. 

Tony is op 1 augustus 2022 bij Ushio begonnen en kan rechtstreeks worden gecontacteerd op:

Voor meer informatie: 
Tony van Egmond
Ushio Europe B.V.
Tel.: +31 (6) 43 43 07 04
tony.vanegmond@ushio.eu 
www.ushio.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven