Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tony van Egmond benoemd tot Sales Manager Horticulture bij de Ushio Europe Group

Ushio, voorheen bekend als BLV binnen de tuinbouwsector, heeft met Tony van Egmond een nieuwe sales manager binnen het tuinbouwteam aangesteld.

"Met Tony hebben we een ervaren en zeer klantgerichte sales manager met ruime ervaring in zowel inkoop als verkoop aan boord", aldus René Polak, Sales Director Horticulture bij Ushio.

Voordat Tony bij Ushio in dienst trad, was hij in verschillende functies verantwoordelijk voor de langetermijninkoop en verkoop van bloemen en planten in de retail. Hij heeft een uitgebreid netwerk ook buiten Nederland met name in regio's als het VK, Scandinavië en de Baltische staten.

"Met zijn technische achtergrond en enorme commerciële drive zijn wij ervan overtuigd dat Tony Ushio zal helpen haar klantenbestand succesvol uit te breiden", voegt René toe.

Ushio is een van de weinige hoogwaardige componentenfabrikanten voor de tuinbouwsector die zich concentreren op conventionele HPS- en MH-verlichting. Het bedrijf biedt lampen en voedingen aan die worden ontwikkeld in de eigen, volledig interne tuinbouw Research and Development (R&D) afdeling gevestigd in Steinhöring, Beieren, Duitsland, terwijl de productie uitsluitend plaatsvindt in Ushio's eigen fabriek in Ushio Polen. 

Tony is op 1 augustus 2022 bij Ushio begonnen en kan rechtstreeks worden gecontacteerd op:

Voor meer informatie: 
Tony van Egmond
Ushio Europe B.V.
Tel.: +31 (6) 43 43 07 04
tony.vanegmond@ushio.eu 
www.ushio.eu 

Publicatiedatum: