Kantoormedewerkers helpen logistiek op veiling: "Ik kan inmiddels bledderen als de beste"

Veel bedrijven en sectoren kennen een personeelstekort, ook Royal FloraHolland. Naast het werven van nieuw personeel, springen kantoormedewerkers deze zomer bij in de logistiek op de veiling. De afgelopen weken hebben over alle locaties ruim 450 kantoor medewerkers (circa 140 piekhulpdiensten per week) de handen uit de mouwen gestoken in de logistiek. 

Met de extra handjes wil de veiling zorgen voor goede resultaten en acceptabele eindtijden. Tweemaal per jaar werken alle kantoormedewerkers mee in de logistiek voor de onderlinge binding en samenwerking tussen de afdelingen. Vanwege het personeelstekort en de hogere klokvolumes is er deze zomerperiode een extra verzoek gedaan om te komen helpen.

Veel werknemers van Royal FloraHolland zetten daarvoor graag de wekker iets eerder. Op kantoor werken circa 600 medewerkers. Padbeheer, bledderen (karren klaar maken voor de verdeling), spoorbeheer en orderpicken zijn een welkome afwisseling van dagen achter de laptop en meetings. 

Marketingcommunicatie manager Wendy Chavez Morales werkt nog niet zo lang bij Royal FloraHolland, maar kan inmiddels bledderen als de beste, vertelt ze in een bericht van de veiling. “Het is niet alleen fijn om je steentje bij te dragen, maar het is ook nog eens erg gezellig. Bledderen doe je met z’n tweeën en ondanks dat het een fysieke klus is (lees: gratis work out), kan je ook gezellig bijkletsen met een collega. Zeker als het een collega van een andere afdeling is, kom je weer extra dingen te weten over het bedrijf.”


Wendy in actie

Ook andere kantoormedewerkers staken de handen in de mouwen. Zij vertellen erover in het volledige bericht van de veiling. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven