Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie kwekers krijgen gedeputeerde Zuid-Holland over de vloer

Op dinsdagochtend 16 augustus aanstaande legt gedeputeerde Meindert Stolk van de provincie Zuid-Holland een werkbezoek af aan de Duin- en Bollenstreek. De gedeputeerde gaat langs bij verschillende bedrijven die actief zijn in de bollensector en zij geven een kijkje in wat er speelt in de sector. Dat meldt Greenport Duin- en Bollenstreek. Er worden tijdens het werkbezoek drie bedrijven bezocht: W.A.M. Pennings in Noordwijkerhout, JUB Holland in Noordwijkerhout en Van Zanten Flowerbulbs in Hillegom. 

In het afgelopen jaar heeft de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB) samen met LTO Duin- en Bollenstreek en de Agrarische Jongeren Duin- & Bollenstreek (AJDB) input geleverd voor een nieuwe omgevingsvisie van de gemeenten in de Duin & Bollenstreek. Dit document is mede aanleiding van dit werkbezoek. De landbouwsector en in het bijzonder de bloembollensector wil de gedeputeerde op de hoogte stellen van datgene wat speelt in de sector op gebied van ruimtelijke ordening maar ook vertellen hoe de sector bezig is met verduurzaming.

Tijdens het werkbezoek worden er presentaties verzorgd door mensen uit de hele keten van het vak. Niet alleen de kwekers, maar ook de handel, Greenport Duin- en Bollenstreek, de gemeenten en afvalverwerker Meerlanden N.V. komen aan het woord.

Bron: Greenport Duin- en Bollenstreek

Publicatiedatum: