Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bunnik Group roept samen met kwekers nieuw event in het leven: Novae Fabula

Van 23 tot 26 augustus wordt op initiatief van Bunnik Group in samenwerking met een groep telers, Novae Fabula georganiseerd.

Met Novae Fabula, wat ‘het nieuwe verhaal’ in Latijn betekent, worden planten en toegevoegde waarde op diverse traditionele en verrassende manieren gepresenteerd.

Tijdens het event kunnen mensen onder het genot van een hapje en een drankje inspiratie opdoen. De deelnemers zullen hun producten op geheel eigen wijze presenteren in de evenementenhal. Daarna kunnen de bezoekers terecht in The Green Event Centre, hierin wordt een brede selectie van trends en thema’s gepresenteerd. De producten van de deelnemende kwekers worden hier gecombineerd met diverse soorten toegevoegde waarde.

The Green Event Centre presentatie is bedoeld om te inspireren. Bezoekers zullen zelfstandig en in geheel eigen tempo de trend en thema presentaties bekijken. Dit evenement richt zich op de combinatie van inkopers, verkopers en marketeers.

Voor meer informatie:
Bunnik Plants
www.bunnikplants.nl
info@greeneventcentre.nl 

Publicatiedatum: