Stofvrije werkomgeving bij Van der Voort Potplanten

Van der Voort is een potplantenkweker uit Honselersdijk. Van der Voort potplanten gaat hier voor het totaalconcept van verschillende soorten planten, potmaten en decoratiemateriaal. Bij dit totaalconcept hoort een schone werkomgeving.

Sander Zuidgeest (Steenks Service) en Rick Goodall (Van der Voort potplanten)

Arbeidsbesparing
Van der Voort Potplanten is een kweker van spathiphyllum, azalea en ludisia. Ze zijn lid van Decorum Company en Air So Pure. In de verwerkingsruimte worden potten gevuld met grond, stek gestoken en de planten de kas in gereden met kweektafels. Bij deze werkzaamheden met stof en grond komt er altijd een gedeelte op de grond terecht en dit verspreidt zich door de verwerkingsruimte. Rick Goodall van Van der Voort Potplanten: "Voorheen werd het schoonmaken van deze ruimte gedaan met een bezem en een industriële stofzuiger. Dit werkte wel, maar de capaciteit van de stofzuiger was veel te klein voor de werkruimte die schoongemaakt moest worden. Zo was er iemand een paar uur bezig om de ruimte schoon te maken. Met een veeg-/zuigmachine kan deze ruimte binnen 1 uur worden schoongemaakt. Zo heeft de Stefix 95 een capaciteit van 6.200 vierkante meter per uur. Een stuk sneller dus."

Stefix 95
Volgens Rick Goodall van Van der Voort is de Stefix 95 in combinatie met 1 zijborstel 'perfect' in de verwerkingsruimte. Sander Zuidgeest van Steenks Service: "De Stefix 95 maakt de ruimte ook daadwerkelijk stofvrij. Een veeg-/zuigmachine doet vegen en opzuigen tegelijk. Het stof wordt opgezogen en opgeslagen in de vuilbak, waar dit stof met het vegen met een bezem alleen maar wordt verplaatst. Deze vuilbak kan vervolgens eenvoudig worden geleegd en alles is weer netjes schoon."

Voor meer informatie:
Van der Voort Potplanten
Zwethlaan 30
2675 LB Honselersdijk
info@vandervoort.nl
www.vandervoort.nl 

Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl 

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven