Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Volgende editie Tulip Trade Event in 2024

In het voorjaar van dit jaar vond een bijzondere vijfde editie van het Tulip Trade Event plaats. Na twee coronajaren waarin op creatieve, hybride manier invulling is gegeven aan het tonen van een heel groot deel van het assortiment, was dit jaar gelegenheid om geïnteresseerde vakgenoten en klanten weer fysiek op het bedrijf te ontvangen.

Waar andere jaren het bezoek vooral uit Noord-Europa en Oost-Europa kwam, werd dit jaar voornamelijk bezoek uit andere windstreken ontvangen. Door de oorlog in Oekraïne die in februari dit jaar begon, besloten alle deelnemers unaniem om afgelopen editie niet groots uit te pakken onder de vlag van het Tulip Trade Event.

Hoop op goede toekomst
Na afloop van de collectief georganiseerde tulpenshow is uit een rondgang onder de trouwe en nieuwe bezoekers gebleken, dat het tulpenevent ontzettend wordt gewaardeerd. Natuurlijk hopen de deelnemende bedrijven bij een volgende editie op een meer stabiele situatie. Om die reden vindt de zesde editie van het Tulip Trade Event plaats van 13 tot en met 15 maart 2024.

Precies tussen de feestdagen
De positieve reacties uit het vak op dit voorstel hebben de dertien deelnemende bedrijven gesterkt in het nemen van dit besluit. De datum van het event is daarmee namelijk ook een week naar voren gehaald, waardoor het precies tussen de feestdagen in valt. Engelse Moederdag en internationale vrouwendag zijn net daarvoor en Pasen is pas eind maart.

Deelnemers
De deelnemende bedrijven aan het Tulip Trade Event zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Holland Bulb Market, Jansen’s Overseas, P. Nelis & zoon’s, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen.

Voor meer informatie:
Tulip Trade Event
www.tuliptradeevent.nl 

 

 

Publicatiedatum: