Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RHP-certificatie voor Olde Bolhaar Eco Service

Olde Bolhaar Eco Service is RHP Horticulture-gecertificeerd met de substraatgrondstof gecomposteerde boomschors.

Op grond van onderzoek en door ECAS uitgevoerde inspecties, voldoet het bedrijf aan de eisen zoals gesteld in het Productcertificatieschema van het RHP-keurmerk. Met de certificatie van Olde Bolhaar Eco Service zijn nu 70 gecertificeerde bedrijven aangesloten bij RHP, waarvan Olde Bolhaar Eco Service nog als enige gecomposteerde boomschors met RHP-keurmerk produceert.

Olde Bolhaar Eco Service is opgericht in 2012 en heeft inmiddels diverse locaties in Nederland en Duitsland. In Goor produceert Olde Bolhaar Eco Service de gecomposteerde boomschors. Olde Bolhaar Eco Service levert deze RHP-gecertificeerde grondstof voor substraten aan de substraatindustrie in Europa.

Joint venture met Klasmann-Deilmann
Klasmann-Deilmann brengt het product op de markt. Klasmann-Deilmann en Olde Bolhaar Eco Service koppelen sinds vorig jaar hun activiteiten op het gebied van groencompostproductie middels een joint venture. Het bedrijf wil zich ontwikkelen tot de belangrijke leverancier van hoogwaardige groencompost en andere hernieuwbare gronden toeslagstoffen voor substraatproductie. De organisatie wordt geleid door Christiaan Olde Bolhaar, managing partner van de Olde Bolhaar Groep, en door Ted Vollebregt, managing director van Klasmann-Deilmann Benelux BV.

Voor meer informatie:
RHP
Tel: +31 (0)174  62 03 60
info@rhp.nl
www.rhp.nl

Publicatiedatum: