Bac Orchids happy met nieuw schermdoek Phormium

In Moerkapelle telen de broers Dico en Gert-Jan Bac Orchideeën. Op het bedrijf, dat ze destijds van hun vader hebben overgenomen, telen ze snij-cymbidiums in vele kleuren en maten. De kwekerij is inmiddels ruim 5,6 hectare groot en verdeeld over 3 tuinen. 

Samen met scherminstallateur Bart Suijker van STAS BV uit Delfgauw neemt Arjan van der Veer, Salesmanager bij Phormium, een kijkje in de kas. In de eerste afdeling is het nieuwe schermdoek inmiddels geïnstalleerd en voor de andere afdelingen ligt PhormiTex Lumina 40 ook al klaar.

De keuze voor PhormiTex Lumina 40 heeft te maken met de kwaliteit en de goede lichtverspreiding die het doek toelaat, mede dankzij de witte, diffuse bandjes. PhormiTex Lumina 40 wordt hier gebruikt in combinatie met krijt. Vanaf maart tot en met augustus wordt er behoorlijk dik krijt aangebracht op het kasdek. De combinatie van krijt en dit schermdoek zorgt voor perfecte klimaatomstandigheden in de kas.

“Hier hangen al jaren schermdoeken van Phormium, en ze bevallen zeer goed. De oudere schermdoeken hingen hier zeker 20 jaar. De doeken voelen ook duidelijk steviger aan dan de alternatieven en zijn sterker, dus is het logisch dat er nu weer Phormium in gaat”, aldus Dico Bac.

Voor meer informatie:
Phormium
www.phormium.com  
info@phormium.com 

Bac Orchids
www.bacorchids.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven