Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boeren en tuinders zetten opnieuw zomers activiteitenprogramma op

Wij bleven steken bij 'bierproeverij en kijkje in de kas', maar er zijn deze zomer legio opties om bij boeren en tuinders langs te gaan. 

Na een succesvolle zomereditie van ‘Boeren en tuinders pakken uit’ vorig jaar, organiseren boeren en tuinders namelijk ook deze zomer op vele plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Op www.boerenentuinderspakkenuit.nl vind je alle activiteiten bij per provincie gesorteerd. ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’ is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL. 

"Wij nodigen je graag uit om ook deze zomer te genieten van het platteland. Ondanks alle uitdagingen vinden we het ontzettend belangrijk om op een positieve manier de verbinding met de samenleving te blijven opzoeken", zegt LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins. "Boeren en tuinders organiseren deze zomer op vele plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Het is ontzettend mooi om te zien hoe wij iedereen een leuk dagje uit kunnen bieden."

Bron: LTO Noord

 

Publicatiedatum: