Boeren en tuinders zetten opnieuw zomers activiteitenprogramma op

Wij bleven steken bij 'bierproeverij en kijkje in de kas', maar er zijn deze zomer legio opties om bij boeren en tuinders langs te gaan. 

Na een succesvolle zomereditie van ‘Boeren en tuinders pakken uit’ vorig jaar, organiseren boeren en tuinders namelijk ook deze zomer op vele plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Op www.boerenentuinderspakkenuit.nl vind je alle activiteiten bij per provincie gesorteerd. ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’ is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL. 

"Wij nodigen je graag uit om ook deze zomer te genieten van het platteland. Ondanks alle uitdagingen vinden we het ontzettend belangrijk om op een positieve manier de verbinding met de samenleving te blijven opzoeken", zegt LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins. "Boeren en tuinders organiseren deze zomer op vele plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Het is ontzettend mooi om te zien hoe wij iedereen een leuk dagje uit kunnen bieden."

Bron: LTO Noord

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven