Labelco A/S

Deense etikettendrukkerij wordt onderdeel van Optimum Group

Labelco A/S, een etikettendrukkerij centraal gelegen in Jutland (Denemarken) en specialist in de productie van zelfklevende etiketten, wordt onderdeel van Optimum Group. De huidige directie van Labelco A/S, vertegenwoordigd door de heer O.D. Mikkelsen, blijft in haar eigen functie binnen de organisatie.De toevoeging van Labelco A/S past goed binnen de Europese groeiambities van Optimum Group en zal de aanwezigheid van Optimum Group in Denemarken aanzienlijk vergroten. Met de overname van 100% van de aandelen van de etikettendrukkerij Labelco A/S verwerft Optimum Group een concurrentiële speler met grote internationale klanten die extra focus leggen op voedselveiligheid. Labelco A/S is één van de weinige drukkerijen in Denemarken die in het bezit is van de Britse BRCGS voedselveiligheid certificering.

Grote speler in etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen
Optimum Group versterkt door de toevoeging van Labelco A/S haar positie als toonaangevende speler in Denemarken en als specialist op het gebied van etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen. Met de toevoeging van Labelco A/S bestaat Optimum Group nu uit 18 aangesloten bedrijven in Nederland, België, Duitsland en Denemarken, waarbij elke aangesloten onderneming een eigen product-marktcombinatie heeft.

Vertrouwen in Labelco
“We zijn erg trots om LABELCO A/S te verwelkomen bij Optimum Group en kijken ernaar uit om samen te werken met het team van medewerkers uit Hinnerup. Labelco A/S heeft al vele jaren een unieke positie in de Deense labelmarkt en speelt een belangrijke rol in de productie van zelfklevende etiketten. In het bijzonder hun sterke profiel binnen de door BRCGS gecertificeerde voedseletiketten zijn interessant en zullen de sterke punten van Optimum Group Nordics binnen de voedseletikettering uitbreiden,” zegt Optimum Group Nordics’ CEO Lars Ole Nauta.

"We zijn erg blij dat we onderdeel zijn van Optimum Group Nordics, dat een sterke en concurrerende speler is op de Europese markt. We zijn een goede match, en ik ben er zeker van dat dit de juiste keuze is voor Labelco A/S. Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan," aldus Ole Dam Mikkelsen, algemeen directeur en voormalig mede-eigenaar van de aandelen in Labelco A/S.

Marc van Rijswijk, CFO van Optimum Group: "Na de recente acquisitie van Optikett, zijn we erg blij met deze verdere groeimogelijkheid in Denemarken. We zijn verheugd om Labelco A/S te verwelkomen bij de groep."

Voor meer informatie:
LABELCO A/S
Ole Dam Mikkels – Algemeen directeur
+ 45 26 36 33 13
ODM@labelco.dk  
www.labelco.dk 

Optimum Group
Marc van Rijswijk – CFO
+ 31 (0)76 571 28 00
marc.vanrijswijk@optimumgroup.nl 
www.optimumgroup.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven