Van Beest Groothandel neemt Trans-Fleur over

Per 2 januari 2023 neemt Van Beest Groothandel, groothandel in bloemen en planten, Trans-Fleur uit Aalsmeer over. De onderneming zal verdergaan als Trans-Fleur. Barry en zus Alice van Beest, eigenaren van Van Beest Groothandel, zien de overname als een kans om verder te professionaliseren en toekomstbestendiger te worden: “Trans-Fleur is een gezond bedrijf met een professionele staf en goede afnemers. De overname zal leiden tot synergievoordelen en versterking van de belangrijkste functies van onze bedrijven.”

Voordelen overname
Toen Niels Sakkers, directeur bij Trans-Fleur, aangaf aan het einde van het jaar met pensioen te gaan, zocht mededirecteur Gerard Ammerlaan een goede overnamekandidaat. Van Beest Groothandel en Trans-Fleur kennen elkaar al jaren en zien dit dan ook als een mooie kans om twee groothandels met dezelfde kernwaarden, waaronder persoonlijke en klantgerichte service, te laten samensmelten.

Nieuwe onderneming verder onder de naam Trans-Fleur
Van Beest besloot niet alleen de groothandel, maar ook de naam Trans-Fleur over te nemen. Die naam dekt de lading van het nieuwe bedrijf beter dan Van Beest Groothandel, vond Barry van Beest.

Belangen van medewerkers en klanten veiliggesteld
“Voor Trans-Fleur is het belangrijk dat de belangen van de medewerkers veiliggesteld zijn in de krachtige nieuwe onderneming en dat onze klanten optimaal bediend blijven worden zoals ze gewend zijn”, aldus Gerard Ammerlaan. Hij ziet de samenwerking met Van Beest met vertrouwen tegemoet en blijft voorlopig nauw betrokken bij het nieuwe bedrijf. Hij zal onder leiding van Barry van Beest zijn huidige werkzaamheden voortzetten, om zo de service en kwaliteit die klanten bij Trans-Fleur gewend waren te waarborgen in het nieuwe Trans-Fleur. 

Voor meer informatie:
Trans-Fleur bv
T: 0297-385580
info@transfleur.nl
www.transfleur.nl


Van Beest Groothandel bv
T: 0341-494522
info@vanbeestbloemen.nl
www.vanbeestbloemen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven