Publiek geeft flinke fooi bij gratis Varend Corso

De publieksactie Duit voor een Schuit heeft 46.500 euro opgeleverd voor het Varend Corso. Boven verwachting, zo deelt de organisatie, maar het past volgens hen wel bij het enthousiasme van de toeschouwers dat de deelnemers tijdens het corsoweekeinde proefden.

Duit voor een Schuit in actie. Foto: Arnaud Roelofsz 

Door de aanpassingen aan het corso, zoals de nieuwe datum, de extra vaardag op donderdag en de veranderingen in de routes, had de organisatie niet durven dromen dat Duit voor een Schuit zo’n fraai bedrag zou opbrengen. Ook omdat de stoet dit jaar voor het eerst door Den Haag trok, was de verwachting dat het publiek eerst nog kennis zou moeten maken met deze actie. 
 
De Hagenaar blijkt het corso nu dus vanaf het begin al in de armen te hebben gesloten, constateert de organisatie tevreden. De schippers, figuranten, muzikanten en koorleden merkten het afgelopen zondag ook al vroeg. Het enthousiasme waarmee de toeschouwers meezongen, zwaaiden en applaudisseerden, maakten dat de deelnemers in een warm bad terecht kwamen. 
 
Ook vanwege het duurder geworden levensonderhoud was er niet op gerekend dat de Naaldwijkse scouts zo’n mooie opbrengst zouden ophalen. Daarom willen het bestuur en de vrijwilligers iedereen hartelijk bedanken voor hun steun aan het corso. Met de opbrengst krijgt de organisatie extra mogelijkheden om de kwaliteit van het Varend Corso verder te verhogen.  

Voor meer informatie:
Varend Corso
www.varendcorso.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven