Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe app adviseert beste scherm

Acht jaar garantie op schermdoek bij Phormium

Eerder berichtten we reeds over een tweetal nieuwe klimaatschermen, welke Phormium twee weken geleden op de GreenTech officieel presenteerde. Maar er is meer nieuws.

8-jarige garantieperiode
Sinds meer dan 30 jaar produceert Phormium geweven klimaatschermen voor de tuinbouwsector. Typisch voor een geweven scherm is dat het garens bevat in beide richtingen wat het zeer robuust maakt. De weeftechnologie in combinatie met de praktijkervaring van de afgelopen decennia in alle type klimaten stelt Phormium in staat om de garantieperiode op alle geweven schermen officieel uit te breiden tot 8 jaar.

Screen advisor app
Om telers wereldwijd nog beter te ondersteunen ontwikkelde Phormium de Screen Advisor App. Op basis van twee parameters, klimaat en gewas, beveelt de app de meest geschikte schermen aan.

De app is beschikbaar voor Android en iOS in de talen Nederlands en Engels. In de komende maanden zal Phormium de app verder uitbreiden door nieuwe talen en gewassen toe te voegen.

Klik hier voor meer informatie over de app.

Voor meer informatie:
Phormium
www.phormium.com  
info@phormium.com 

Publicatiedatum: