Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horticoop haalt nieuwe medewerkers van Codema irrigatie & elektrotechniek in huis

Investeringscoöperatie Horticoop investeert in haar techniekbedrijf Horticoop Technical Services en verwelkomt een gedeelte van de medewerkers van het in mei failliet verklaarde Codema irrigatie & elektrotechniek uit Bergschenhoek en Venlo. 

Tom Zwijsen, manager Horticoop Technical Services: “Met deze personele uitbreiding halen we veel technisch specialisten binnen waarmee we zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen bedienen. De toevoeging van Venlo aan de al bestaande vestigingen in Bleiswijk en Klazienaveen zorgt niet alleen voor een landelijke dekking, maar ook voor toegang tot de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt."

Concreet betekent het een uitbreiding van Horticoop Technical Services met een derde vesting voor het bedrijf, in Venlo. Een woordvoerder laat bij navraag weten dat er geen sprake is van een overname. De extra mensen die het bedrijf binnenhaalt zijn zeer welkom. "We zitten te springen om mensen."

Technisch specialisten
Steven van Nieuwenhuijzen, CEO van Horticoop, is ook enthousiast over de aanwinst. “We ontvangen de nieuwe groep gespecialiseerde collega’s met open armen en zijn blij met deze uitbreiding van onze tuinbouwtechniekactiviteiten. Dit past uitstekend in onze investeringsstrategie waarmee we willen bijdragen aan een duurzame en gezonde toekomst voor de tuinbouwsector door te investeren in bedrijven die de kennis, het netwerk en de groeimogelijkheden in de tuinbouw vergroten.”

Voor meer informatie:
Horticoop
info@horticoop.nl 
www.horticoop.nl  


Horticoop Technical Services
info@hcts.tech 
www.hcts.tech