Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Startup Grow Your Future wint hoofdprijs op HeroFestival

Afgelopen donderdag vond de vijfde editie van het HeroFestival plaats. Het evenement is een co-creatie van HortiHeroes en de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.



In H20 Esports Campus in Purmerend kwamen tijdens, eindelijk weer eens, een live-editien studenten, ondernemers, intrapreneurs, startups en scale-ups samen om vernieuwing in de Food & Flower industrie aan te jagen. Met sprekers van binnen en buiten de Food & Flower industry stond er een bomvol programma onder het thema "We are Game Changers".

Ook werden er diverse prijzen uitgereikt aan grensverleggende startups. Vertigo Technologies won de TopSector Innovation Prize en startup Grow Your Future werd benoemd tot beste startup vanuit het HortiHeroes Intrapreneurship programma voor young professionals. Zij namen € 10.000,- mee naar huis voor de verdere uitwerking van hun idee.

Bron: Horti Heroes

Publicatiedatum: