Takii verlengt partnerschap met Van Gogh Museum

Zaadveredelaar Takii en het Van Gogh Museum hebben hun zevenjarige samenwerking opnieuw met drie jaar verlengd, tot 2025. De verlenging van het partnerschap gaat in juni, symbolisch aan het begin van de zomer en het zonnebloemseizoen, van start.

Emilie Gordenker, algemeen directeur Van Gogh Museum, en Ton Kuipers, Managing Director Takii Europe, bij de officiële verlenging van het contract in het Van Gogh Museum in Amsterdam.

Takii en het Van Gogh Museum kijken terug op zeven succesvolle jaren als partners. Ton Kuipers, Managing Director Takii Europe: “Vanuit het partnerschap zijn bijzondere campagnes en samenwerkingen ontstaan waarin wij zonnebloemen op unieke wijze onder de aandacht hebben gebracht. Wij kijken ernaar uit de fijne samenwerking met het Van Gogh Museum voort te zetten!”

Sinds de start van het partnerschap in 2015 heeft Takii als sponsor verschillende opvallende acties georganiseerd, zoals de Sunflower Flash Amsterdam waarbij een creatieve uiting werd gegeven aan Van Goghs wereldberoemde inspiratiebron: de zonnebloem. In 2023 viert het Van Gogh Museum zijn 50-jarig jubileum dat op grootse wijze gevierd zal worden. Ook in het jubileumjaar van het museum zullen zonnebloemen, die voor Van Gogh symbool stonden voor hoop en vriendschap, een prominente rol spelen.

Emilie Gordenker, algemeen directeur van het Van Gogh Museum: “In ons jubileumjaar mogen de zonnebloemen van Takii natuurlijk niet ontbreken! We zijn ontzettend blij dat we met Takii als trouwe partner de schoonheid van Van Goghs geliefde zonnebloem kunnen delen met het publiek.”

Voor meer informatie:
Takii Europe
Hoofdweg 19
1424 PC De Kwakel
T: +31(0)297345 700
www.takii.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven