Masterclasses, seminars en bijeenkomsten in kader verduurzaming

Koen Thewissen, strategisch communicatieadviseur, geeft op 30 juni een masterclass over het vermarkten van duurzame producten, zoals tuinbouwproducten met een hoog gehalte inhoudstoffen. De masterclass vindt plaats bij Tomatoworld in Honselersdijk, maar is tevens online te volgen. Voorafgaand zijn er pitches over eiwitten uit tomatenbladeren, de extractenbibliotheek en paddenstoelen.

U kunt zich hier aanmelden.

Versnellen Groene Digitalisering Glastuinbouw
Vanuit het project ‘Versnellen Groene Digitalisering Glastuinbouw’ organiseert Glastuinbouw Nederland op woensdag 29 juni (groente) en donderdag 30 juni (sierteelt) kennissessies. Tijdens de bijeenkomsten wordt ingegaan op het begrip Groene Digitalisering: wat is het, wat kan het, kan ik dit ook en wat kan het betekenen voor mijn bedrijf? Vanuit Delphy en Kas als Energiebron wordt een toelichting gegeven op wat er al kan met groene digitalisering en wat de voordelen zijn voor uw bedrijf. De locatie van beide bijeenkomsten is Delphy Improvement Centre: Violierenweg 3, 2665 MV Bleiswijk.

Meer informatie en aanmelden kan hier.

Waardevolle stoffen uit planten
Het programma van het seminar ‘Waardevolle stoffen uit planten’ van 28 juni is bekend. Zo gaat Charl Goossens (CEO Varta) in op het verwaarden van vezels en op het winnen van kleurstoffen en oliën uit reststromen van de tuin- en akkerbouw. Het seminar is gratis te bezoeken en vindt plaats bij In het innovatie- en expertisecentrum Delta Agrifood Business in Bergen op Zoom.

Meer informatie en aanmelden voor dit seminar kan hier.

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven