Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Syngenta Flowers presenteert Flowers' Stars collectie

Syngenta Flowers heeft de Syngenta Flowers' Stars collectie gepresenteerd, een selectie van de beste genetica van het bedrijf. De eerste editie van deze collectie omvat 19 series uit het assortiment eenjarigen, vaste planten en tweejarigen.

Elke Star wordt geleverd met een exclusieve, herkenbare Point-of-Sale verpakking om de verkoop op kweker- en retailniveau te stimuleren.

De veredelingsactiviteiten van Syngenta Flowers zijn gericht op het leveren van innovaties die waarde toevoegen aan de telers en de rest van de keten. Een voorbeeld hiervan is Iberis Mermaid Lavender, een nieuwe hybride Iberis die net commercieel is gelanceerd. Deze plant heeft alle kenmerken die men van deze vaste plant mag verwachten, met het verschil dat deze hybride Iberis geschikt is voor zomerproductie.

"We hebben behoefte aan dit soort innovaties in onze industrie," weet Mark Schermer, Global Head of Syngenta Flowers. "De Syngenta Group is een innovatiekrachtpatser, met wereldwijd 6.500 medewerkers werkzaam in R&D. Het combineren van onderzoek, ontwikkeling en technologie met toegewijde en ervaren bloemenveredelaars is wat ons in staat stelt om steeds mooiere, langer houdbare en steeds duurzamere variĆ«teiten te creĆ«ren, zoals Iberis Mermaid en nog veel meer."    

Marketing Communication Manager Harmke van der Plas is erg enthousiast over de lancering van de Syngenta Flower Stars: "Het is een geweldig stukje teamwork geweest tussen onze veredelaars, productmanagers, ons retailteam en salesteam om het beste uit onze veredeling te selecteren met een extra verhaal dat de consument aantrekt en onze klanten een extra verkoopboost geeft. Twee weken geleden zijn we met Iberis Mermaid op Tour geweest naar een aantal handelaren en er zullen nog vele Tours volgen. Ik nodig iedereen uit om deze week tijdens FlowerTrials onze Stars te komen bekijken en we vertellen u er graag meer over!"

U kunt Syngenta Flowers tijdens FlowerTrials bezoeken op de productielocatie in De Lier (NL). Het team kijkt ernaar uit u daar te verwelkomen.

Klik hier voor meer informatie over de Stars

 
Voor meer informatie:
Syngenta Flowers
Publicatiedatum: