Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Volledige schadeloosstelling voor Ter Laak bij project N221 - Wippolderlaan

Om de doorstromingsproblemen van het verkeer vanuit Den Haag en Westland naar de A4 en vice versa op te lossen, heeft de Provincie Zuid-Holland een plan uitgewerkt voor de Wippolderlaan. Voor de uitvoering van dit plan was o.a. een gedeelte van het bedrijf van Ter Laak Orchids benodigd.

De makelaars/taxateurs van AAB hebben in dit jarenlange proces de belangen van Ter Laak behartigd. Door overleg over aanpassing van het wegtracé, het maken van schadeloosstellingsberekeningen voor vermogensschade, inkomensschade en overige schade en uiteindelijk de onderhandelingen over het bedrag en de voorwaarden, is men gekomen tot een ruime en volledige schadeloosstelling voor het verlies van grond, wateropslag, WKO-bronnen en installaties en de bedrijfswoning. Hierdoor is een goede reconstructie van alle installaties op een ander gedeelte van het bedrijf mogelijk geworden.

AAB heeft voor dit project tevens de vergunningsaanvragen, het tekenwerk en de technische begeleiding van de aanpassingen uitgevoerd.

bron: AAB

Publicatiedatum: