HOKO Breeding is nieuwe naam krachtenbundeling Horteve Breeding en Kolster

HOKO Breeding is de nieuwe naam van de krachtenbundeling van Horteve Breeding en Kolster b.v..

Deze samenwerking bestaat al sinds 2017 en is onder andere bekend van de Magical Hydrangea-serie. Een overkoepelende naam ontbrak echter nog.

Assortiment HOKO Breeding
De Magical Hydrangea-serie is niet het enige paradepaardje van HOKO Breeding. In 2023 introduceert HOKO Breeding het nieuwe concept Surfing Safari: hydrangea’s met prachtig gegolfde bloemblaadjes, mooie kleuren, rijke bloei en goede vertakking. Daarnaast zijn er veel andere prachtige beschermde HOKO Breeding-selecties, met hun onderscheidende productkenmerken. 

Inclusief marketingondersteuning
Horteve Breeding en Kolster bestaan al sinds de jaren ’80. Samen hebben ze dus ruim 70 jaar veredelingservaring, met ieder een eigen specialisme. In 2017 ontstond de samenwerking van de veredelaars, die nu verder gaat als HOKO Breeding. Het bedrijf heeft de slagkracht om de kwekers een constant groeiend assortiment te verzekeren, met de behoeften en de smaak van de consument altijd in het achterhoofd. Als kers op de taart biedt HOKO ook marketingondersteuning aan kwekers. Denk hierbij aan product- en sfeerbeelden, promotiemateriaal- en acties en kant-en-klare socialmediaposts. Extra service en een zorg minder.

FlowerTrials en Open Dagen
Kom van 14-17 juni bij ons langs tijdens de FlowerTrials in Rijsenhout en de open dagen in Boskoop. Adres FlowerTrials locatie Royal van Zanten: Rijshornstraat 205, 1435 HH Rijsenhout. Adres Kolster BV Rijneveld 122a, 2771XR Boskoop.

Voor meer informatie:
HOKO breeding
www.hokobreeding.com 
www.magicalhydrangea.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven