Deelnemerslijst Varend Corso Westland bekend

Er varen van 23 tot en met 26 juni 40 corsoboten mee tijdens het Varend Corso Westland. De organisatie heeft een deelnemerslijst bekend gemaakt. Met de flyerboten, reclameboten en technische ondersteuning bestaat het totaal zelfs uit 60 vaartuigen. Het belooft een bont kleurenspektakel met volop entertainment in het thema Finally Showtime.
 
De titels van de deelnemers lopen uiteen van Formule Max tot Zwemmen in Bacardi Lemon en van Romeins Vermaak tot The Greatest Show.
 
Bekende Westlandse namen als Certhon en Rijk Zwaan zijn weer van de partij en ook nieuwe deelnemers zoals Tandprothetische Praktijk Westland en de Aannemers Vereniging Haaglanden doen mee. Technisch spektakel valt ook dit jaar te verwachten, van Van der Valk Systemen bijvoorbeeld. 
 
Daarnaast vaart ook een aantal boten met een specifiek thema mee. Zo is er voor de jongeren de speciale TikTok-boot. En aangezien de Nederlandse corso’s onlangs als immaterieel erfgoed zijn aangewezen, is er ook een Unesco Immaterieel Erfgoed-vaartuig. Natuurlijk is ook De Grote Tuinverbouwing-boot niet te missen, van het gelijknamige SBS6 tv-programma dat de aanloop naar het corso volgt en ook van de het corso zelf verslag doet.

De complete stoet met alle deelnemers is hier in te zien.

Voor meer informatie:
Varend Corso
info@varendcorso.nl
www.varendcorso.nl

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven