Svensson neemt Hinova over

In 2021 zijn AB Ludvig Svensson en Beektech Industries BV, de naam achter Hinova, een distributieovereenkomst en samenwerking aangegaan. Svensson introduceerde ClimaFlow, een oplossing die Hinova’s VentilationJetSystem combineert met Climate House, de adviesdienst van Svensson. Wat begon als een samenwerking tussen twee innovatieve merken heeft geleid tot een strategische bedrijfsovername door Svensson.

Vanaf 1 juni 2022 is Svensson eigenaar van Hinova inclusief al haar activa. Het bedrijf wordt een onderdeel van de Svensson-familie en opereert als een onafhankelijk productie- en ontwikkelingsbedrijf, terwijl alle verkopen worden uitgevoerd als ClimaFlow door Svensson.

Hans Weisbeek, de voormalige eigenaar en algemeen directeur van Hinova, treedt op als een externe partner van Svensson en biedt zijn kennis en expertise aan en bewaakt de innovatieve kracht van het VentilationJetSystem. Ook de expertise van de medewerkers is gewaarborgd, alle werknemers van Hinova blijven.


ClimaFlow

Svensson biedt wereldwijd klimaatoplossingen voor de tuinbouw. Door telers de klimaat- en schermoplossingen te bieden waarmee vochtigheid, temperatuur, licht en UV-straling kunnen worden beheerst, worden optimale omstandigheden gecreëerd voor een betere en grotere productie. Met deze overname versterkt Svensson naar eigen zeggen de belofte om een beter klimaat voor mensen en planten te creëren.

Volgens Svensson staat Hinova, de producent van de innovatieve verticale ventilatiesystemen, voor kwaliteit en bewezen technologie. Deze kenmerken sluiten perfect aan bij de filosofie en hoge kwaliteitsnormen van Svensson. Door het toevoegen van de kennis en producten van Hinova aan haar aanbod en het aanbieden van ClimaFlow, groeit Svensson verder in de ambitie om een toonaangevende partner in klimaatoplossingen in de tuinbouw te zijn.

Met ClimaFlow kunnen telers hun klimaatschermen langer gesloten houden, zo benutten ze alle voordelen van de klimaatschermen én creëren ze het beste klimaat voor het gewas. Het adviesteam van Svensson ondersteunt telers gedurende het volledige installatie- en implementatieproces.

Voor meer informatie: 
Ludvig Svensson
info.nl@ludvigsvensson.com 
www.ludvigsvensson.com 


Hinova
info@hinova.nl
www.hinova.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven