GreenTech Amsterdam

Wireless Value stelt upgrade van sensorplatform voor

Wireless Value is al jaren een begrip in de tuinbouw onder de merknaam AgriSensys. Het bedrijf werd opgericht in 2003 en de AgriSensys draadloze meetoplossing voor tuinbouwtoepassingen is sinds 2019 geïntegreerd in het merk Wireless Value.

“We hebben hard gewerkt aan een omvangrijke upgrade van ons bestaande draadloze platform en online gebruikersinterface. Nu zijn we klaar om de mogelijkheden te laten zien die Wireless Value telers wereldwijd biedt”, zegt Bas Visser, algemeen directeur van het bedrijf.


Bas Visser

Wireless Value heeft drie pijlers gedefinieerd voor het monitoren van prestaties in de kas: klimaat, gewicht en bodem. Met nieuw ontwikkelde sensoren, slimme draadloze technologie en een verbeterd, gebruiksvriendelijk portaal, kunnen de draadloze meetoplossingen van Wireless Value in elk stadium aan de behoeften van de teler voldoen. Door nauwkeurige en betrouwbare realtime gegevens over de drie pijlers vast te leggen, krijgen telers beter inzicht in de prestaties in de kas en kunnen ze de teelt verder optimaliseren.

“Met bijna twee decennia ervaring op het gebied van draadloze sensortechnologie, zijn we verheugd om onze verbeterde oplossingen voor de glastuinbouw te introduceren op GreenTech Amsterdam, de wereldwijde ontmoetingsplaats van de tuinbouw, die van 14 tot 16 juni plaatsvindt in RAI Amsterdam”.

Wireless Value heet geïnteresseerden welkom op stand 01.752 op GreenTech Amsterdam.

Voor meer informatie:
Wireless Value B.V.
www.wirelessvalue.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.