Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Broekhof verhuist naar nieuw pand in Aalsmeer

Koninklijke Paardekooper Group heeft onlangs een handtekening gezet onder een langlopend huurcontract voor een groot distributiecentrum in Aalsmeer. In dit pand zal verpakkingsspecialist Broekhof zich gaan vestigen, dat sinds 2018 onderdeel uitmaakt van het familiebedrijf . Dit nieuwe pand faciliteert een efficiƫntere manier van werken voor Koninklijke Paardekooper Group en biedt ruimte aan verdere groei.

Broekhof levert bloemen- en plantenverpakkingen en decoratiematerialen aan bloemisten, exporteurs, retailers, kwekers, tuincentra en groothandels in binnen- en buitenland. De grote groei die de organisatie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zorgde voor ruimtetekort in het huidige bedrijfspand. Een ruimer pand dat voldoet aan alle eisen, werd gevonden in Virgo Aalsmeer. Vorige week is het huurcontract getekend en zijn de voorbereidingen voor de verhuizing inmiddels in volle gang.

Het nieuwe pand in Aalsmeer bestaat uit maar liefst 20.000 m2 magazijn en 1.700 m2 kantoor. Eyecatcher is zonder meer de spectaculaire daktuin van 1.900 m2.

De werkzaamheden die Broekhof op dit moment uitvoert vanuit Noordwijkerhout en diverse kleinere locaties in Aalsmeer worden straks allemaal samengevoegd in het nieuwe distributiecentrum, waardoor sneller, efficiĆ«nter en duurzamer gewerkt kan worden. In oktober dit jaar wordt gestart met de verhuizing welke gefaseerd plaats zal vinden, zodat klanten zo min mogelijk hinder zullen ondervinden. Verwachting is dat eind dit jaar de kantoormedewerkers kunnen verhuizen naar hun nieuwe onderkomen en dat in het voorjaar van 2023 alle klanten beleverd kunnen worden vanuit het nieuwe distributiecentrum. Mede dankzij dit nieuwe onderkomen gaat Koninklijke Paardekooper Group vol vertrouwen de toekomst tegemoet.  

Voor meer informatie:
Koninklijke Paardekooper Group 
paardekoopergroup.com 

Publicatiedatum: