Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vreugdenhil stopt samenwerking met uitzendbureau JanPol

Vreugdenhil Bulbs & Plants heeft per direct de samenwerking met uitzendbureau JanPol stopgezet. Dit naar aanleiding van de vermeende wurgcontracten die de uitzendorganisatie had afgesloten met een groep Oekraïners en Polen die in Polen werken en tijdelijk voor hun Poolse werkgever hier in Nederland bij Vreugdenhil aan de slag zijn. Vreugdenhil heeft in onderling overleg met het Nederlandse uitzendbureau Tradiro de gedupeerde werknemers een alternatief contract kunnen bieden.

"Na onderzoek bleek dat de contracten van JanPol met de Oekraïense en Poolse werknemers inderdaad niet in de haak zijn", vertelt directeur Jochem Vreugdenhil. Afgelopen vrijdag berichtte de kweker een jurist in de hand te hebben genomen om de zaak 'tot op de bodem' uit te zoeken. Dat heeft nu geleid tot het verbreken van de samenwerking. "We zijn ervan overtuigd dat het recht aan onze kant staat."

Voor meer informatie:
Vreugdenhil Bulbs & Plants
Monsterseweg 60A
2691 JJ s-Gravenzande
+31 174 413811
admin@vreugdenhilbp.com  
www.vreugdenhilbp.com

Publicatiedatum: