Special GreenTech 2022 van start: 5 genomineerden voor GreenTech Innovation Awards

Op 14, 15 en 16 juni verzamelt de internationale tuinbouwsector zich in de RAI in Amsterdam voor GreenTech Amsterdam. Ook wij zullen present zijn, met camera, kladblok en stand.

In deze special blikken wij de komende tijd dagelijks vooruit en komen aankondigingen voorbij van bedrijven die bijvoorbeeld iets nieuws komen presenteren. 


Impressie GreenTech Live & Online 2021. Dit jaar belooft GreenTech weer als vanouds te worden met veel meer standhouders. 

Vijf bedrijven maken kans op een GreenTech Innovation Award. Zij werden gekozen uit 31 inzendingen. De prijzen worden uitgereikt in twee categorieën. 

Categorie Innovation  
Organifarms GmbH, Berry
LetsGrow, HortiFootprint Calculator
Biobest, Micromus-System

Categorie concept
Certhon, Gronos
Biobest, Trap-Eye

Gratis naar de beurs
Dat kan, door aan te melden tot 6 juni. Vanaf 6 juni t/m 13 juni betalen bezoekers €69.99. Op beursdagen kost een bezoek €99.99. Voor meer informatie over de beurs en inschrijven: www.greentech.nl/amsterdam/  

Promotie maken
De special is ook dé kans om voorafgaand én na de beurs promotie te maken door middel van een advertentie op Groentennieuws of onze internationale publicaties HortiDaily, MMJDaily of VerticalFarmDaily. Vraag hiervoor hier gerust de tarieven voor op. 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven