Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Breeders Avenue place to be tijdens FlowerTrials

Tijdens FlowerTrials 2022 opent Breeders Avenue, op steenworp afstand van Aalsmeer, haar deuren en tonen ABZ Seeds, Brandkamp, Hem Genetics/Zaden, Hortibreed, Schoneveld en Takii gezamenlijk hun assortiment. Ook Fleuroselect, de internationale organisatie voor de pot- en perkplantenindustrie, toont hier haar nieuwste winnaars.

Van de prachtige kleuren van Fuchsia Jollies tot extra bloemplezier van Azalea Evergreen Japonica. Van de grote bloemen van Cyclamen Super Serie Leopardo tot de unieke kleurenmengeling van Petunia Limbo/Mambo. Van de kleurrijke Summer Breeze aardbeienplanten tot de dubbelbloemige Lisianthus Julietta, FleuroStar kandidaten en meer; een wandeling langs Breeders Avenue staat garant voor een one-stop showcase voor het ontdekken van een breed assortiment aan veredelingsinnovaties en retail concepten.

Alles onder één dak
De formule van Breeders Avenue biedt voordelen voor iedereen. De locatie wordt druk bezocht door mensen uit de sierteeltsector die het zeer waarderen om zoveel noviteiten van onafhankelijke topveredelaars onder één dak te zien. Voor kwekers, exporteurs en inkopers uit Europa en daarbuiten is Breeders Avenue de perfecte gelegenheid voor internationaal netwerken.

Om alle bezoekers veilig te verwelkomen, toont de groep haar assortiment in een ruime kas bij Takii Europe/HortiparQ, Mijnsherenweg 23, 1433 AP Kudelstaart (NL), met voldoende parkeergelegenheid en een groot catering plein. Het evenement vindt plaats op dezelfde locatie als voorgaande edities.

Voor meer informatie:
Takii Europe

Hoofdweg 19
1424 PC De Kwakel
T: +31(0)297-345 700
www.takii.eu

Publicatiedatum: