Zantingh viert 40-jarig jubileum Rein Tichelaar

Vandaag, op 1 juni 2022, viert Zantingh het 40-jarig jubileum van Rein Tichelaar als werknemer bij het bedrijf uit Aalsmeer. Na een opleiding MTS-werktuigbouwkunde kwam op 1 juni 1982 Rein als jong broekie uit Aalsmeer in dienst van Zantingh BV op de afdeling Verkoop en Marketing.

'Op pad', als buitendienst vertegenwoordiger, werd Rein het gezicht van Zantingh. Jarenlang was hij kind aan huis bij tuinders en installateurs door het hele land en nog steeds is hij bij menigeen een welkome gast. Brochures, nieuwsartikelen en reclame-uitingen waren van zijn hand en ook de tentoonstellingen werden door hem georganiseerd.

Rein heeft al heel wat verandering in het bedrijf en in de markt meegemaakt: de eerste computergestuurde gasbrander, de opkomst van de WKK en Zantingh Energie Systemen en vervolgens het afscheid van deze tak door het bedrijf, grote groei van export en het opzetten van buitenlandse filialen en agentschappen. Ook de NOx emissie-eisen vanuit de regering in jaren ‘90 en later in 2017 maakten verduurzaming van de gasbrander noodzakelijk. De laatste jaren houdt Rein zich veel bezig met de ontwikkeling en toepassingen op het gebied van waterstof en alternatieve energiebronnen zoals de elektrische ketel.

We kennen Rein als iemand die graag meepraat over de ontwikkelingen van dit moment en daarbij lid is van menig stuurgroep of adviesraad. Rein is altijd in voor een discussie over actualiteit en ontwikkeling; hij heeft zijn goed onderbouwde mening al klaar.

Rein heeft de afgelopen 40 jaar een stempel op het bedrijf gezet, werkt nu alweer met de 3e generatie Zantingh’s en is niet meer uit het bedrijf weg te denken. Zantingh bedankt Rein voor zijn trouw en inzet en men hoopt dat hij nog even wacht met het stokje doorgeven.

Vanochtend was er taart en kreeg Rein bloemen.

Indien u hem wilt feliciteren dan kan dat op het bij u bekende nummer of per e-mail rein.tichelaar@zantingh.com 

Voor meer informatie:
Zantingh
info@zantingh.com  
www.zantingh.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven