Internationale sierteeltdames komen samen tijdens Greentech

Voor de tweede maal verleent de Greentech haar gastvrijheid aan The Ladies Circle, een netwerk van dames dat vrouwelijk leiderschap stimuleert in de sierteelt. Zij zijn ervan overtuigd dat juist de verrassende, andere benaderingen van vrouwen bijdragen aan een breder perspectief voor de ontwikkelingen van de sector. Vanuit dit standpunt organiseren zij jaarlijks een event waarbij zij de (toekomstige) vrouwelijke leiders motiveren hun leiderschap te ontwikkelen.


Afgelopen jaar

In een middagprogramma laten zij twee gastsprekers van buiten de sector aan het woord over het ontwikkelen van leiderschaps-eigenschappen onder de titel ‘Magic happens when you connect’.

Julia Djarova, directeur Ernst & Young deelt haar passie over het coachen van bedrijven in hun ontwikkeling. Hierbij haalt ze feiten en cijfers naar boven over betere prestaties van bedrijven die een balans hebben tussen mannelijk en vrouwelijk management.  Nicole Edelenbos - bekend als bestuurder van Nederlandse betaaldvoetbalclubs - wijst ons op de belangrijke vrouwelijke eigenschappen binnen mannelijke, dominerende werkculturen en vertelt over haar initiatief ‘Future Female Leaders’, voor het ondersteunen van de ontwikkeling van jonge vrouwelijke professionals.

Na het programma is er uiteraard ook nog ruimte om onder het genot van een drankje elkaar te ontmoeten. Dit alles vindt plaats op dinsdag 14 juni vanaf 14:30. Ambitieuze sierteeltdames zijn welkom om hier kosteloos aan deel te nemen en kunnen zich nu registreren via deze link.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven