BoereGoed viert 10-jarig bestaan met streekmarkt

Zaterdag 4 juni a.s. is er een gezellige streekmarkt in de BoereGoed Buurtkas met lokale, heerlijke, eerlijke en ambachtelijke producten. Op die manier viert BoereGoed haar 10-jarig bestaan.

In deze tien jaar is BoereGoed geworden tot een bekende sociale onderneming. Met de kernwaarden ‘dichtbij, duurzaam en sociaal’ levert het een actieve bijdrage aan een lokale voedselgemeenschap waarin iedereen mee mag doen, van oud-tuinders tot scholieren, van vrijwilligers tot cliënten van o.a. Ipse de Brugge. Het doel van het initiatief is dat iedereen bij BoereGoed een veilige en leuke plek vindt om te zijn wie ze zijn en te doen wat ze kunnen.

Op deze streekmarkt staan leuke kraampjes met een ruime keuze aan lokale producten zoals meelsoorten van de molen in ’s-Gravenzande, kaas van de Delflandse Kaasmeesters, heerlijke koekjes van het Blauwe Hek, groente uit de BoereGoed Buurtkas, boerenijs van Hoeve Bouwlust en nog veel meer.

Op woensdagmiddag 8 juni is er bovendien een gezellige kindermiddag gevuld met activiteiten als zonnebloemen zaaien, speurtochten, blind proeven, kleurplaten en nog meer verrassingen. Aanmelden is niet nodig.

De Streekmarkt is geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur en vindt plaats in de Buurtkas van BoereGoed, Baakwoning 15a in Naaldwijk.

Voor meer informatie:
BoereGoed
www.boeregoed.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven