maakt eenvoudige certificaat verzameling en validatie mogelijk

AgriPlace Chain sluit aan bij PlanetProof

On the way to PlanetProof certificering is als certificaat snel gegroeid en is een vereiste geworden voor Nederlandse supermarkten om er zeker van te zijn dat producten op een duurzame manier geproduceerd zijn. Tegelijkertijd heeft AgriPlace Chain haar netwerk van inkopers van versproducten in Europa snel uitgebreid naar een netwerk van 100,000 producenten.

''On the way to PlanetProof is snel gegroeid in de Nederlandse markt, daarmee zijn ook de verzoeken van onze gebruikers om een interface te bouwen en automatisch certificaatinformatie te verzamelen en te valideren vanuit hun account gegroeid', zegt Nico Broersen, Managing Director van AgriPlace. ''We waren daarom ook erg blij dat SMK met ons heeft samengewerkt om deze aansluiting snel te realiseren.'.

''AgriPlace Chain is een goed voorbeeld van een brancheoplossing die het beheren van compliance eenvoudiger maakt, wij dragen graag bij aan deze vereenvoudiging door het ondersteunen van deze interface tussen de op weg naar PlanetProof database en AgriPlace'', aldus Stefanie de Kool Programmamanager van SMK.

"De interface helpt onze gebruikers doordat ze maar één keer een Op weg naar PlanetProof nummer hoeven in te voeren en altijd certificaat informatie en een digitaal certificaat beschikbaar hebben." Als de status van een producent wijzigt wordt dit direct doorgevoerd in AgriPlace Chain.

"Wij houden automatisch certificaat-, product- en bedrijfsinformatie up to date op basis van het On the way to PlanetProof Identifier van een organisatie. Dit betekent ook dat het veel eenvoudiger is om certificering vooraf op te vragen en een grote hoeveelheid aan producenten te controleren zonder informatie te hoeven opvragen." Dit is in AgriPlace Chain ook voor meer certificaten mogelijk zoals onder anderen GlobalGAP, GRASP en BRC. Hierdoor hoeft certificaat informatie nooit meer handmatig verzameld te worden.

Voor meer informatie:
AgriPlace
Nico Broersen
+316 13369752
ncm.broersen@agriplace.com
www.agriplace.com/chain

SMK/ On the way to PlanetProof
Stefanie de Kool
+31-6-83770162
sdekool@smk.nl
https://www.planetproof.eu/en


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven