Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
open dagen, 13-17 juni

Kolster presenteert nieuw label Magical Garden Plants

Van 13 tot en met 17 juni houdt Kolster open dagen. Bijzondere dagen, want de veredelaar lanceert dan het label Magical Garden Plants, dat bestaat uit een uitgebreid assortiment tuinplanten inclusief marketingconcept.

Magical Garden Plants

Magical Garden Plants
Magical Garden Plants is een nieuw label met een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten. Bloeiende planten, planten met bessen in allerlei kleuren en groenblijvers zorgen samen voor een jaarrond magisch uitzicht. Uniek is bovendien het meegeleverde marketingconcept. Denk hierbij aan plantenlabels, covers en ander verkoopondersteunend materiaal. Maar ook een eenduidige uitstraling op Instagram, Facebook en LinkedIn, waar kwekers geen omkijken meer naar hebben.

Dat scheelt een hoop werk. Bovendien zorgt Kolster voor een vast aanspreekpunt voor alle schakels in de keten.

Magical Garden Plants

Ook overig vertrouwde assortiment aanwezig
Naast de Magical Garden Plants zijn ook de vertrouwde snijheesters en het Danziger assortiment te bewonderen. Bovendien wordt het volledige Hydrangea macrophylla assortiment tijdens de open dagen voor het eerst gepresenteerd onder de vlag van HOKO Breeding, the hydrangea creators. HOKO Breeding is een krachtenbundeling van Horteve Breeding en Kolster en synoniem met een uitgebreid en hoogwaardig hydrangea macrophylla assortiment. Exclusieve planten die zich onderscheiden in kwaliteit, levensduur en kleur. Magical Hydrangea is een van de bekende merken uit deze samenwerking. Tijdens deze open dagen toont HOKO breeding naast het bestaande assortiment, de succesvolle concepten én de nieuwste beloftes binnen de populaire hortensiacategorie. Bovendien tonen ze een gloednieuw concept met unieke eigenschappen die vanaf 2023 de markt zal betreden.

Praktische informatie

  • Doelgroep: kwekers, handelaren, exporteurs en medewerkers van Royal FloraHolland
  • Data: 13, 14, 15, 16 en 17 juni
  • Tijden: 10:00 tot 17:00 uur
  • Locatie: Rijneveld 122a in Boskoop

Voor meer informatie:
Kolster

+31 (0)172 218 197
www.kolster.nl

Publicatiedatum: