Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiling Rhein-Maas verbiedt aanvoer B-kwaliteit potplanten

In verband met de actuele marktsituatie zal Veiling Rhein-Maas de volgende aanpassing bij de aanvoer aanbrengen: vanaf zaterdag 28 mei 2022 kunnen voorlopig geen outdoor-potplanten in A2- en B-kwaliteit worden aangevoerd. Deze maatregel wordt genomen om te voorkomen dat het overaanbod de prijsdruk nog verder verhoogt en vermijdbare kosten ontstaan.

Mochten deze producten tóch worden aangevoerd, dan worden deze producten tegen betaling verwijderd. De aanvoerder wordt € 20,00 per ladingdrager in rekening gebracht.

Producten die als A1-kwaliteit worden aangevoerd en bij de kwaliteitscontrole naar A2-kwaliteit worden gedeclasseerd, kunnen door de aanvoerder op de eigenlijke veildag op de hieronder vermelde tijden in hal K worden opgehaald:

maandag t/m donderdag: 6:00 - 19:00 uur
vrijdag: 6:00 - 13:00 uur

Producten die afgekeurd zijn naar B1-kwaliteit kunnen niet meer door de aanvoerder worden opgehaald en zullen automatisch tegen betaling worden verwijderd.

bron: Veiling Rhein-Maas

Publicatiedatum: