Hans Sonneveld aan de slag bij Ridder

Hans Sonneveld is in dienst getreden bij Ridder als Sales Manager Benelux. In zijn nieuwe rol zal Hans Sonneveld ondersteuning bieden aan Ridder’s dealer- en partnernetwerk dat zich specialiseert in waterbehandelings- en procesautomatiseringsystemen.

Hans Sonneveld brengt zo’n 30 jaar aan ervaring mee vanuit verschillende sales- en accountmanagementfuncties in de Nederlandse tuinbouwsector. Het afgelopen decennium heeft hij als deskundige en mede-eigenaar van energieadviesbureau Enova van dichtbij de dynamische trends en ontwikkelingen in de branche doorgemaakt. Zijn uitgebreide netwerk en opgedane kennis van de sector komen uitstekend van pas om Ridder’s dealers te ondersteunen bij het realiseren van telergerichte oplossingen op het gebied van waterbehandeling, klimaatsturing en teeltmanagement.

Hans Sonneveld: “De branche waarin Ridder acteert, de toekomstplannen en de ambities sluiten goed aan op mijn persoonlijke ambities. Ik hoop met mijn ruime ervaring in de tuinbouw een belangrijke bijdrage te kunnen leveren om Ridder te helpen haar ambities waar te maken.”

Voor meer informatie:
Hans Sonneveld
Ridder
h.sonneveld@ridder.com
www.ridder.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven